Home Introductie Dagbestedeing Ons hulpaanbod Missie en Visie Contact


Smiley face

IBE THUISZORGOns hulpaand

Italy

Verzorging en verpleging

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.
Soms kunt u echter bij de persoonlijke verzorging wel wat extra hulp gebruiken; omdat u ouder wordt, ziek bent of herstelt na een zieken
huisopname.Het team van ibethuisorg bestaat uit verzorgenden die veel ervaring hebben in het werken de thuiszorg. Wij werken met een klein team waardoor u zoveel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten ziet.
Ons motto is: “verzekered van kwaliteitzorg” en dus leveren wij zorg op maat, die past bij uw persoonlijke situatie Ibethuiszorg vindt het belangrijk dat u zelf de regie in handen houdt en dat de zelfredzaamheid wordt gestimuleerd. Wij betrekken ook uw familie en/of andere hulpverleners bij de zorg. De inzet van zorg gaat uit van uw eigen mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. Door wie wordt deze begeleiding verzorgd?

Het thuiszorgteam werkt samen met andere organisaties.
Als blijkt dat andere ondersteuning nodig is, bemiddelen we daarin. We zijn in staat de zorg snel op te starten of aan te passen indien nodig. Heeft u tijdelijke of langdurig verzorging nodig? Bijvoorbeeld hulp bij het douchen, aankleden of elastische kousen aantrekken en hulp bij uw medicijngebruik? Onze verzorgenden helpen u graag bij uw dagelijkse handelingen en uw persoonlijke verzorging.

Aanmelden nieuwsbrief - Zorgvisie

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? En de beste artikelen van Zorgvisie in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze Zorgvisie nieuwsbrieven


Forest

Persoonlijke verzorging

Bij persoonlijke verzorging gaat het onder meer om helpen bij wassen, douchen, aan- en uitkleden, opstaan en naar bed gaan, hulp bij toiletgang en verwisselen van incontinentie
materiaal, scheren, etc. Ook voor dit product komen wij bij u langs voor een intake. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Producten

Ibe Thuiszorg biedt verschillende diensten aan. Een combinatie hiervan is uiteraard ook mogelijk! Wat u ook nodig heeft, een ding staat vast: u krijgt altijd een ervaren en goed opgeleide medewerk(st)er toegewezen.
U mag voorkeuren doorgeven ten aanzien van de dagen en tijden waarop u het liefste hulp of zorg zou ontvangen en wij doen onze uiterste best hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. De producten kunnen door ons op diverse wijzen geleverd worden, WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), ZVW (Zorgverzekeringswet), WLZ (Wet langdurige zorg), maar uiteraard is het ook mogelijk particulier in te kopen.

Hulp bij Huishouden

Wij leveren hulp bij huishouden via de WMO en WLZ, maar uiteraard is het ook mogelijk dit particulier in te kopen. Het gaat hier dan voornamelijk om huishoudelijke taken zoals stofzuigen, dweilen, afstoffen, schoonmaken van sanitair etc. Wanneer u hier behoefte aan heeft, maken wij een afspraak met u om bij u een intake te komen doen.

Forest

Verpleging

De verpleging is gericht op herstel of voorkoming van verergering van een aandoening of handicap. De verpleegkundige zorg wordt vaak gegeven na een ziekenhuisopname of als gevolg van acute of chronische ziekte. Verpleging kan worden geboden op verwijzing of aanvraag van een arts. De zorg kan ook zonder tussenkomst van een arts worden geboden! De verpleegkundige zorg bestaat onder meer uit: begeleiding bij ernstige ziekte en het verrichten van specifieke handelingen zoals pijnbestrijding, decubituspreventie of wondzorg. Daarnaast adviseren de verpleegkundigen over hulpmiddelen en bemiddelen met andere instanties over de zorgverlening. Ook voor dit product komen wij bij u langs voor een intake.

ForestNieuwsbrief

null+
Neem Contact Met Ons Op

Locatie

Bonte Kraai, Kraaiennest 68,1104 CD, Amsterdam Nederland

06-109-555-38, 068-701-3876

Info@ibethuiszorg.nl

KVK-nummmer: 71367586